Termékeink

Függönyök

Egy lakás végső harmóniájának és stílusának kialakításában különlegesen nagy szerepük van a lakástextileknek. A bútorszövettel, szőnyeggel összehangolt függöny és sötétítő kiemeli egy stílusos lakás melegségét, otthonná varázsolja azt. Üzletünkben több neves európai tervező és gyártó aktuális kínálatából válogathat.

Image Designers
Mindenfajta stílus jó, feltéve, hogy ízléssel alkalmazzuk. Számtalan olyan kifejezés van, amely az egyikben hiba, a másikban szépség.

Joseph Joubert

Fényáteresztő függönyök

A fényáteresztő függöny, díszítő funkciója mellett, beengedi a fényt, de megakadályozza a belátást. A változatos alapanyagú (voile, organza, len, pamut vagy selyemfüggöny) kiegészítheti sötétítőjét.
Egyedi varrástechnikával és stílusos karnissal azonban önállóan is megállja helyét, fontos befejező eleme lehet lakásának.

TIPP: Fényáteresztő függöny választásánál vegye figyelembe lakása fényviszonyait.

Dekorfüggöny

Dekorfüggöny kiválasztásánál elsődleges szempont lakásunk stílusa. Válogatva a klasszikus, modern, és retro anyagok között vigyáznunk kell arra, hogy színben, mintában harmonizáljon a fényáteresztő függönnyel.

TIPP: Amennyiben a dekorfüggöny sötétítésre is szolgál, válasszunk vastagabb, teltebb szövésű anyagot.

Black out

A black-out függönyök megakadályozzák a fényszennyezés okozta panaszokat, amelyeket közvetlenül nem veszünk észre. A minőségi alváshoz ugyanis a szervezetnek szüksége van a teljes sötétségre. Azonban a városokban egymást érő utcalámpák fénye óhatatlanul megzavarja szervezetünk egészséges működését. A black-out függönyök képesek teljes sötétséget biztosítani a lakás minden szobájában.

TIPP: Önmagában a black out függöny kevés a megfelelő hatás érdekében, hiszen fontos a megfelelő karnis is a fényrések elkerülése miatt.

Lapfüggönyök

A letisztult , modern enteriőr nem mindig viseli el a ráncolt függönyt. Ebben az esetben bátran válasszon lapfüggönyt, amit kiválaszthat kínálatunk textiljeiből. Érdekes és egyben egyedi megoldás lehet a kettő kombinációja.

Image Designers

TIPP: A lapfüggöny modernebb felfogásban térelválasztó is lehet.

Függönyrolók

A modern függönyözés leginkább hely- és anyagtakarékos megoldása. Igénynek megfelelően használhatjuk fényáteresztő és sötétítő funkcióval.

TIPP: Választásánál mindig vegyük figyelembe az ablak sajátosságait és a rolószerkezet hely igényét.