Termékeink

Tapéta

A tapéta előnye, hogy a hangulat és melegség mellett, sokkal ellenállóbb falfelületet lehet vele kialakítani. Belsőépítészeti elemként használva fókuszfalat alakíthatunk ki. Különböző stílusú tapétáink közül megtalálhatja a legmegfelelőbbet.

Image Designers
Mindenfajta stílus jó, feltéve, hogy ízléssel alkalmazzuk. Számtalan olyan kifejezés van, amely az egyikben hiba, a másikban szépség.

Joseph Joubert

Klasszikus tapéták

A klasszikus tapétára általánosan jellemző a részletekben gazdag, kidolgozott motívumvilág. Színei, a pasztellszínek mellett, zöld, bordó, arany.

TIPP: A tapéta megválasztásánál mindig vegyük figyelembe otthonunk adottságait, például a belmagasságot és az alapterületet

Retro & Design tapéták:

A designtapéta eltér a hagyományos tapétáktól, elsősorban felületében. Neves tervezők visszanyúltak a természethez és újra használják a bőr,kő, selyem,bambusz és a nád struktúráit.

TIPP: Erőteljes színű tapétánál aláfestés szüksége.

Gyermektapéta

A gyermekszoba a lakáson belül külön kis világ. Gyermekünk számára az első évek meghatározók lehetnek, ezért fontos az első baba vagy tini szoba. Elindíthatjuk gyermekünket angol stílusú kislányos bébi szobából vagy fiúsra hangolva, űrhajós, focis enteriőrből. Később az iskola előtt csíkos, betűs, számos designnal engedhetjük útjára.
TIPP: Érdemes pasztellszínű tapéták közül választani, mivel a gyermekszoba játékai is elég színesek. (A kedvenc macisorozat biztos, hogy kivizöld ruhákban, lila nyakkendőben virít.)